VerzuimSignaal

Introductie

Om samen met onze relaties op een transparante en heldere wijze de verschillende verzuimdossiers administratief vast te kunnen leggen, waarbij zowel Verzuimwijzer als onze opdrachtgevers Online hierin kunnen werken, maakt Verzuimwijzer gebruik van Verzuimsignaal.

Verzuimsignaal van Visma is hierin de Nederlandse marktleider, en heeft een op Verzuimwijzer afgestemde versie gemaakt, welke toegankelijk is middels een inlog (unieke combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord). Deze inlog dient vervolgens wel nog met een wettelijk verplichte 2-factor verificatie door de gebruiker geactiveerd te worden. Dit gebeurt middels het versturen van additionele 6-cijferige sleutel naar de mobiele telefoon van de gebruiker.

Dit kan via SMS, maar wij adviseren om daar een authenticatie app voor te gebruiken. Beter, betrouwbaarder, en volledig gratis. Ook bestaat er de mogelijkheid om de additionele sleutel via een token te bemachtigen. Daar zitten wel 1-malige kosten aan verbonden. Alle oplossingen zijn prima, en de keuze is aan u als werkgever, al adviseren wij als Verzuimwijzer dus de authenticatie app. 

Gebruikersvriendelijkheid

Middels deze gebruiksvriendelijke online verzuimportaal kunnen alle betrokkenen (medewerker, leidinggevende, werkgever / HR, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar, en het UWV) goed en gemakkelijk met elkaar samenwerken. Hiertoe dient alles immers goed vastgelegd te worden. Als dit niet gebeurt dan kan dit een onnodig negatief effect hebben op de duur van het verzuim, nog even los van het feit dat het UWV behoorlijke boetes uitdeelt wanneer de werkgever nalatig hierin is gebleken. Verzuimsignaal signaleert uit te voeren acties, en biedt overzichtelijke verzuimanalyses, statistieken en rapportages.

AVG proof, en voorop in ontwikkeling

Omdat Verzuimsignaal marktleider in Nederland is, zijn wij en onze relaties ervan gegarandeerd dat de Arbowet almede de privacywetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) volledig gerespecteerd worden. Gegevens kunnen veilig bewaard, verwerkt en uitgewisseld worden.

Daarnaast loopt Verzuimsignaal voorop in de ontwikkelingen met haar online verzuimportaal. De overzichtelijkheid, en de gebruiksvriendelijkheid hebben er daarnaast toe bijgedragen voor ons om voor Verzuimsignaal te kiezen als platform waarmee we met onze relaties kunnen samenwerken. Daarnaast zijn wij als Verzuimwijzer zeer gecharmeerd van de snelle en eveneens persoonlijke helpdesk die we af en toe toch dienen te raadplegen.

Om een idee te krijgen van hoe Verzuimsignaal werkt, verwijzen we je door naar de volgende link: www.verzuimsignaal.com

Ziek- en hersteld melden in Verzuimsignaal

Verzuimanalyse voor jullie verzekeraar

Tweefactor authenticatie

Wijzigen m.b.v. herstelcode